Varaventtiili

Jaana Pessi

Inhimillisempi työelämä pitää unelmat elossa. 

Minulla on yli 20 vuoden kokemus opettajan työstä. Näinä vuosina opettajan työ on pirstoutunut vaatimusten ja velvollisuuksien viidakoksi, jossa opettaminen ei enää ole keskiössä. Tätä kehitystä olen seurannut erittäin surullisena ja huolestuneena. Maailman huiput opettajat katkeavat ja oppimistulokset putoavat eikä ihme. On kiire tehdä asialle jotakin. 

Varaventtiili on syntynyt yhden naisen unelmasta voida olla rakentamassa hyvinvointia kasvattavaa työelämää. Haluan antaa oman kokemukseni ja työnohjaajan ammattitaitoni opettajien työssä jaksamisen tukemiseen. 

Pysähtymällä, ajattelemalla ja puhumalla. 

Työnohjaajana huomasin pian, että ohjattavieni työelämä ja yksityiselämä kulkevat käsi kädessä. Toinen kannattelee toista, vuorot voivat vaihtua. Halusin oppia lisää kokonaisesta elämästä ja siksi aloitin lyhytterapeutin opinnot.

Työnohjaukseni ja terapiani perustuvat ratkaisukeskeisyyteen, asiakkaan aktiiviseen rooliin ja yhteiseen dialogiin. Avaimet toivottuun muutokseen ovat olemassa, niiden löytäminen on yhteistyömme tulosta. Ongelmien sijasta autan näkemään ratkaisuja.


"Jaana on todella sympaattinen ja ihmisläheinen henkilö ❤️"